Vakantiewoning De Schaapskooi

Een vakantiehuis voor acht personen

Deze vakantiewoning in de vorm van een Drentse schaapskooi is  een monumentaal streekeigen gebouw, met een fraai interieur en van alle gemakken voorzien. U vindt er een hal, een grote leefruimte, een Siematic open keuken, vier slaapkamers, drie toiletten en twee grote badkamers. Dit vakantiehuis is geknipt voor een groep van acht personen. Het gebouw is rookvrij. De Schaapskooi is vrij gelegen met optimale privacy en een prachtig uitzicht op de omgeving via grote ramen vanuit de leefruimte en slaapkamers. Het gebouw staat op 50m afstand van onze woonboerderij en heeft twee eigen terrassen, aan de voor- en achterkant. De Schaapskooi heeft voor mens en dier  aan  alle kanten volop eigen speelruimte. Aan de voorkant is een speelweide van meer dan 1000 vierkante meter.

Vakantiehuis voor 10 personen?

Dan kunt u ook  het Bakhuisje erbij huren voor de twee extra personen. De leefruimte en de keuken van de Schaapskooi zijn berekend op 10 personen.

Gehandicapten

De benedenverdieping van de Schaapskooi is geschikt voor gehandicapten. Er zijn geen drempels en in de badkamer zijn handsteunen in de douche en bij het toilet. De hele verdieping is toegankelijk voor rolstoelen en rollators. > Fotoalbum van de Schaapskooi > Interieur > Beschikbaarheid > Prijzen